top of page

Technische dienst

Goed onderhoud is het behoud van uw apparatuur en instrumentarium. Medieq Service heeft een veelgeprezen service­ dienst voor periodiek en correctief onderhoud.

De technici worden voortdurend bijgeschoold voor nieuwe technische ontwikkelingen

en nieuwe producten. Ze zijn bovendien snel en exibel inzetbaar en gaan altijd voor

de beste oplossingen die u in staat stellen ongestoord verder

te werken. Tijdens het wekelijks service­overleg vindt know­how transfer plaats. Iedereen weet wat er speelt en er kan snel worden overgegaan tot het oplossen van het probleem. Met al deze factoren is de technische ondersteuning van Medieq Service onderscheidend in de branche.

U kunt contact met ons opnemen via: 036-5499171 of vul het contactformulier hier beneden in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. 

Storing

Storing aan uw apparatuur verhelpen wij in de meeste gevallen binnen 24 uur. Omdat wij alle onderdelen op voorraad in onze serviceauto’s bij ons hebben zijn de meeste storingen ter plekke te verhelpen. Mocht dit onverhoopt niet te realiseren zijn, dan kunt u gebruik maken van een leen apparatuur, die natuurlijk helemaal aan de eisen van vandaag de dag voldoet.

Ook kunnen wij het preventieve onderhoud en de jaarlijkse controle beurt voor u verzorgen.

Hiermee bent u verzekerd van een bedrijfszekere machine waar u storingsvrij gebruik van kunt maken. Het jaarlijkse onderhoud bieden wij tevens in een abonnement aan waardoor u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Uiteraard voorzien wij u na de controle beurt van de benodigde documenten, met welke u eventueel bij IGZ kunt aantonen dat uw apparatuur veilig is voor u, uw medewerkers en uw patiënt.

Onderhoudscontract

Voor uw autoclaaf of DAC kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Wij komen dan automatisch elk jaar naar uw kliniek voor een algehele controle. Indien nodig worden onderdelen direct vervangen. De apparatuur wordt getest en waar nodig gecalibreerd volgens voorschrift van de fabrikant. U ontvangt een gedetailleerd inspectierapport dat u de zekerheid geeft dat uw apparatuur perfect functioneert. Lektesten en Helix testen zijn vast onderdeel van deze jaarlijkse controles. Het geheel geeft ook de inspecteur IGZ een snel en duidelijk beeld over de funktionaliteit van uw apparatuur.

bottom of page